Smurfit Kappa

Sitoutuminen tuottavuuteen ja työntekijöiden hyvinvointiin

Smurfit Kappa, yksi maailman johtavista paperipohjaisten pakkausten valmistajista, kokeili Tork PeakServea nähdäkseen, voisiko se täyttää kolmessa vuorossa työskentelevän 100 työntekijän vaatimukset.

Tork PeakServe® on vähentänyt täyttöajan puoleen Smurfit Kappalla

Smurfit Kappa on yksi maailman johtavista paperipohjaisten pakkausten valmistajista, jolla on toimintaa 21 maassa Euroopassa ja 12 maassa Amerikoissa. Jotta siivousprosessi olisi mahdollisimman tehokas Wetherbyn-toimipisteessä, Smurfit Kappa (Inspirepac) päätti kokeilla erilaisia Tork-tuotteita, mukaan lukien Tork PeakServe® ja Tork hylsytön wc-paperijärjestelmä.
 
Smurfit Kappalla käytetyt annostelijat lisäsivät siivoojien työtä, kun niitä piti olla tarkistamassa jatkuvasti saniteettitiloissa. Koska työntekijöitä on kolmessa vuorossa yli 100, siivoojat löysivät lattioilta paperia ja pahvihylsyjä, ja annostelijat piti täyttää säännöllisesti. Olikin selvää, että tänne pitäisi löytää annostelijaratkaisu, joka toimisi kaikkialla toimipisteessä, täyttäisi siivoustiimin tarpeet ja sopisi heidän työaikoihinsa. 
 
Tork kävi tarkastamassa paikan ja suositteli, että Smurfit Kappa siirtyisi käyttämään Tork PeakServe Continuous käsipyyhejärjestelmää ja Tork Mid-Size hylsytöntä wc-paperijärjestelmää.
 
Tork PeakServe pystyy annostelemaan 250 % enemmän pyyhkeitä kuin tavallinen käsipyyhejärjestelmä. Saniteettitilassa käyminen on sujuvampaa ja nopeampaa, ja siksi työntekijöillä on enemmän aikaa työn tekemiseen itse tehdashallissa. Kokoon puristettujen täyttötuotteiden käyttö on nopeaa ja helppoa – annostelijan voi täyttää milloin tahansa. Tuotteita on myös helppo varastoida ja kuljettaa, joten siivoojat voivat keskittyä siivoamiseen täyttämisen sijaan. Pyyhkeen ottaminen patentoidusta, keskeytyksettä annostelevasta käsipyyhejärjestelmästä on sujuvaa ja helppoa.
 
Tork hylsytöntä wc-paperijärjestelmää suositeltiin, koska se vähentää jätemäärää, siinä on vähemmän pakkausmateriaalia ja aikaa kuluu vähemmän annostelijoiden täyttämiseen. Pois heitettäviä hylsyjä tai kääreitä ei ole. Paperi on tiukasti rullalla, joten rulla on kompaktimpi ja kestää yli 5 kertaa pidempään kuin perinteinen WC-paperirulla. Tuotteessa on enemmän paperia, se lisää tuottavuutta ja on ympäristöystävällisempi.
 
Valitsemalla Tork hylsyttömän wc-paperijärjestelmän Smurfit Kappa edistää kestävyystavoitteidensa täyttymistä. Samalla siivoojille jää aikaa enemmän arvoa lisäävien tehtävien suorittamiseen. Nyt saniteettitilat vaativat tarkistusta vain parin päivän välein entisen 2–3 kertaa päivässä sijaan.

”Tork PeakServe® on tehnyt saniteettitiloista siistimmän näköisiä. Paitsi että täyttämiseen kuluu vähemmän aikaa, myös jätettä ja sotkua on vähemmän.”

Leigh Wallhead

Tekninen koordinaattori, Smurfit Kappa

Ota meihin yhteyttä

Koe itse, miten pyyhkeiden annostelun mullistava järjestelmämme voi auttaa sinua tekemään saniteettitilassa kävijöiden kokemuksesta paremman.

Soita meille suoraan:

+358 9 506 881

Ilmainen kokeilu

Ilmoittaudu ja varaa ilmainen Tork PeakServe® -koejakso

Ota yhteyttä ja pyydä ilmainen koejakso nähdäksesi, miten Tork PeakServe® voi parantaa ruuhkaisten WC-tilojen tarjoamaa kokemusta.

Anna etunimi
Anna sukunimi
Syötä sähköpostiosoite
Anna puhelinnumerosi
Valitse toimiala
Valitse tehtävä
Anna yrityksesi nimi
Lisää osoite
Lisää postinumero
Lisää kaupunki
Tämä lomake pyytää täyttämään yhteystietosi, jotta voimme vastata yhteydenottopyyntöösi sähköpostitse. Tutustumalla käyttöehtoihimme ja tietosuojakäytäntöömme, saat yksityiskohtaisen kuvauksen miten suojelemme ja hallinnoimme toimittamiasi tietoja.
Virheilmoitus. Ole hyvä ja varmista, että olet lukenut henkilötietoja ja käyttöehtoja koskevat tiedot.
Please populate recaptcha