Sjomagasinet_Original_5200x3500.jpg

Sjømagasinet-ravintola on designiin keskittynyt merellinen ruokailuelämys

Oslon Tjuvholmenissa sijaitseva Sjømagasinet-ravintola on kala- ja äyriäisruokien kulinaristinen keskus, joka panostaa myös sisustukseen. Näistä lähtökohdista Sjømagasinet valitsi Torkin palkitun Image Design -annostelijasarjan.

Sjomagasinet_article_a_300x200.jpg
 
Kehuttu Sjømagasinet sijaitsee Tjuvholmenissa ja toimii ravintolana, kalan ja äyriäisten myyntipisteenä sekä ruoanlaittokurssikeskuksena. Kauniiseen rantamiljööseen sijoittuvassa ravintolassa aurinko heijastuu meren pinnasta ravintolan kattoon ja tuo merelliseen kokemukseen luonnollista valon välkettä. Arkkitehti Thomas Ness Radius Designista sai tehtäväkseen suunnitella Sjømagasinetin kävijöitä ajatellen. Merellistä maisemaa ja rosoista merenpohjaa lähtökohtana käyttäen kaikki ravintolan huoneet on sisustettu modernilla Tork Image Design -sarjalla.
 
Sjomagasinet_article_c_300x300.jpg
”Image Design on yksinkertainen ja moderni tuotesarja, joka sopii ravintolan kaikkiin alueisiin aina ruokailu- ja keittiöalueista saniteettitiloihin. Se varmistaa yhdenmukaisuuden sisustuksessa, mikä on meille erityisen tärkeää. Yhteistyössä Thomas Nessin kanssa halusimme varmistaa, että sisustus heijastaisi Sjømagasinetin henkeä merellisen ruoan keskuksena”, sanoo Sjømagasinetin apulaiskokki Frode Laupsa.
 
Palkittu suunnittelu
Sjomagasinet_article_b_200x300.jpgKäytännöllisyys, hygienia ja design ovat tärkeitä, kun Tork kehittää uusia tuotteita. SCA:n Torkille vuonna 2015 suorittamassa tutkimuksessa* vain kuusi kymmenestä vastaajasta sanoi, että ravintolan saniteettitilojen tuotteiden laatu vastasi heidän odotuksiaan. Tästä syntyi Tork Image Design, joka on tyylikäs, erityisesti suunnitteluun panostaviin kohteisiin kehitetty annostelijasarja. Vuonna 2015 Image Design voitti CMS Purus Award -palkinnon, joka myönnetään designista, toimivuudesta ja innovaatiosta. Kuvateksti: Tork Image Design avoimessa keittiössä, josta on pääsy ravintola- ja koulutustiloihin.
 
Käyttövalmiit BIM-objektit
Voit helposti integroida Tork Image Designin suunnitteluprojektiisi, sillä annostelijoista on käytettävissä BIM-objektit ArchiCAD-, AutoCAD-, Sketchup- ja Revit-formaateissa.
 
Kehotus:
 

Tietoa Tork Image Designista:
– Palkitussa Tork Image Designissa on pintamateriaalina ruostumaton teräs
– Kehitetty kohteisiin, joissa design on tärkeää: toimistoihin, hotelleihin, kylpylöihin ja ravintoloihin
– Sisältää sekä anturikäyttöisiä että manuaalisia annostelijoita

 
Tietoa Sjømagasinetista:
– Kala- ja äyriäisruokiin keskittynyt ravintola ja tietokeskus, joka aloitti toimintansa 2009
– Suunnitellut arkkitehti Thomas Ness Radius Designista
– Ruokalista koostuu lounaasta, à la carte -listasta sekä kiinteästä menusta
– Myy tuoreita tuotteita kalatiskeiltään
– Tarjoaa ruoanlaittoon liittyviä seminaareja ja konferensseja
 
 
* Kysely lähetettiin Google-lasien kokeilun yhteydessä. Tutkimus laadittiin Torkin tarpeisiin, ja siitä vastasi SCA. Tutkimuksessa tarkkailtiin kävijöiden silmänliikkeitä ja sitä, mihin he kiinnittävät huomionsa ravintolassa. Kokeen jälkeen kysymyslomake lähetettiin 3 000 vastaajalle Euroopassa tutkimuksen tulosten tueksi.