Tork PeakServe®

Varmista päivittäinen hyvinvointi

Korkealuokkainen saniteettitilakokemus osoittaa, että välität työntekijöistäsi ja luo kävijöille oikeanlaisen kuvan. Tork PeakServe® antaa sinun asettaa aivan uuden standardin erinomaiselle saniteettitilakokemukselle, varmistaa henkilöstösi hyvinvoinnin ja vähentää sairauspoissaoloja – ja voit olla rauhallisin mielin.


Avokonttorien hygieniaongelmat
 
Nykyään on aina vain ilmeisempää, että työpaikan puhtaus ja hygienia eivät
ole enää vain mukavuusseikka, vaan elintärkeitä tuottavuustekijöitä. Kun toimistoja muutetaan yhä useammin avoimiksi tiloiksi, ihmiset ovat enemmän tekemisissä toistensa kanssa, käyttävät samoja tiloja ja teknologiaa – ja joutuvat siksi alttiiksi entistä enemmän hygieniariskeille.
 
Hygieniastrategian käyttöön ottaminen ja sen edut
 
Jos riittävän hygienian takaamiseksi ei ole käytössä hygieniarutiineja, ihmiset ovat sitä mieltä, etteivät heidän työtoverinsa yleensä tee tarpeeksi estääkseen bakteerien leviämistä. Kun toimistossa otetaan käyttöön hygieniastrategia, työntekijöiden tuottavuus ja hyvinvointi lisääntyvät, kun sairauspoissaolot vähenevät eikä hygieniasta tarvitse olla huolissaan. Tutkimuksissa on ilmennyt, että oikeanlaisen käsihygieniaohjelman toteuttaminen toimistossa voi vähentää sairauspoissaoloja jopa yli 20 %7. Sen on osoitettu myös vähentävän huolehtimista ja parantavan työntekijän moraalia ja asennetta työpaikkaa kohtaan.
 
Miten Tork PeakServe® voi olla osa parempaa hygieniastandardia 
 
Yksi tärkeimmistä tekijöistä parannettaessa käsihygieniaa ja siten vähennettäessä infektiosairauksien esiintyvyyttä on yksinkertaisesti parempien mahdollisuuksien tarjoaminen käsihygienian toteuttamiseen ja tarvikkeiden riittävyyden varmistaminen. Tässä Tork PeakServe voi olla avuksi. Tämä mullistava järjestelmä on asettanut aivan uuden standardin ruuhkaisten tilojen pyyheannostelulle. Käsipyyhkeitä annostuu 250 %* enemmän, jolloin paperi ei lopu kesken, ja pyyhkeitä riittää 600* kävijälle enemmän täyttöjen välillä. Voit olla varma, että ruuhkainenkin saniteettitila on aina valmis annostelemaan!  
 
Tämä on uusin innovaatiomme

Uudet käsipyyhkeemme on puristettu tiiviiksi pakkaukseksi, ja näin ne mahtuvat kaksi kertaa pienempään tilaan. Järjestelmä on keskeytyksetön: tiiviiksi puristetut Tork PeakServe niput sovittuvat toistensa päälle annostelijaa täytettäessä, ja pyyhkeet kiinnittyvät toisiinsa, jolloin ne annostuvat keskeytyksettä. 
Lopputuloksena on sujuva, keskeytyksetön pyyhkeiden annostelun uusi standardi. Annostelija on ohut, mutta sen kapasiteetti on silti 35 % muita markkinoilla olevia tuotteita suurempi.*
 
 
7. Arbogast, J. W., Moore-Schiltz, L., Jarvis, W. R., Harpster-Hagen, A., Hughes, J., & Parker, A. (2016). Impact of a comprehensive workplace hand hygiene program on
employer health care insurance claims and costs, absenteeism, and employee perceptions and practices. Journal of occupational and environmental medicine, 58(6), e231.