Savon Mafia

Kattaustuotteiden väreillä suuri vaikutus ruuan makuun

tork-waahto-14-original.jpg

Väreillä voi olla merkittävä vaikutus siihen, millaisena ruokailija kokee aterian maun. Torkin tutkimuksen mukaan ruuan yhdistäminen sopivan värisiin lautasliinoihin, pöytäliinoihin ja muihin kattaustuotteisiin korostaa ruuan makua ja vaikuttaa koko ravintolakokemukseen. Savon Mafian ravintoloissa käytetään Tork LinStyle -kattaustuotteita, jotta annokset saadaan erottumaan edukseen. 
 
Savonlinnalaisella Savon Mafialla on useita ravintoloita, joissa panostetaan asiakkaiden tyytyväisyyteen houkuttelevalla ruualla ja välittömällä ilmapiirillä. Kaikissa ravintoloissa on otettu käyttöön Tork LinStyle -lautasliinat vuoden 2018 aikana. 
 
Ravintolapäällikkö Netta Silanen vastaa työssään Savon Mafian Bistro Waahdon toiminnasta ja sitä myötä myös kattaustuotteiden valinnasta ravintolaan:
 
”Kattaustuotteiden väreillä on selkeästi vaikutusta ruoan houkuttelevuuteen ja makuun. Ravintolasalin ilme myös muuttuu todella paljon sen mukaan, valitaanko vaikkapa mustat vai oranssit lautasliinat.”
 
Sopiva väri laajasta valikoimasta 
Tork LinStyle -lautasliinat on suunniteltu ravintoloille, jotka haluavat ylellisen pellavan ilmeen ja tuntuman kertakäyttöisissä lautasliinoissa. Tork LinStyle-lautasliinat ovat huomattavasti pehmeämpiä ja kestävämpiä kuin perinteiset lautasliinat. Kattava värivalikoima ulottuu klassisista moderneihin väreihin.
 
”Lautasliinat ja muut kattaustuotteet ovat tärkeä osa kattausta. On tärkeä löytää tasapaino ruoka-annoksen, ravintolan sisustuksen ja kattaustuotteiden värimaailmojen välillä. Tork LinStylen laajasta värivalikoimasta on löytynyt aina tarkoitukseemme sopiva vaihtoehto”, sanoo Anu Könönen, joka työskentelee ravintolapäällikkönä Savon Mafian Panimoravintola Huvilassa.
 
tork-waahto-4-original.jpg 
 
 
Raikkain värein kohti kesää
Savon Mafian ravintoloissa kattaustuotteita käytetään monipuolisesti etenkin kesän juhlissa:
”Lautasliinoilla ja muulla kattauksella luodaan osaltaan juhlan tunnelmaa. Kysymme yksityistilaisuuksissa aina asiakkaan väritoiveita ja joka kerta on löytynyt asiakkaan toiveisiin sopiva Tork LinStyle -lautasliinaväri”, Netta Silanen kertoo.
 
Ruuan ja lautasliinojen värileikki on yksinkertainen tapa korostaa sekä makua, että ravintolakokemusta. 
 
”Esimerkiksi vappuna Bistro Waahdossa pöydät katettiin raikkain värein, korallin ja valkoisen sävyisin lautasliinoin.”
 
Kattaessa kannattaa kokeilla rohkeasti, mikä väri toimii annoksen kanssa parhaiten. 
 
”Ravintoloilla on mahdollisuus käyttää luovuuttaan lautasliinojen, kattaustuotteiden, ruuan ja sisustuksen yhdistämisessä. Haluamme inspiroida ravintolan omistajia tuomaan yksinkertaisin keinoin ruoka-annokset todella esille, sillä sehän on ravintolaelämyksen keskiössä”, kertoo Torkin tuotepäällikkö Nina Rantanen.
 
Esittelyssä uusi Tork LinStyle® -kattaustuotevalikoima
Omaksumalla yksilöllisen tyylin ja luomalla kutsuvan ruokapalveluilmapiirin voit erottua kilpailijoistasi. Sen mahdollistaa uusi värikäs LinStyle-kattaustuotevalikoimamme. 
 
Pellavan tuntu ja kertakäytön edut 
Tork LinStyle -kattaustuotteet on suunniteltu täydentämään jo ennestään suosittuja Tork LinStyle -lautasliinoja täydellisesti. Ne on valmistettu samasta ylellisestä ja huomattavasti tavallisia paperilautasliinoja vahvemmasta ja tukevammasta materiaalista, ja niiden avulla voit luoda ylellisen ruokailukokemuksen, joka saa asiakkaat palaamaan yhä uudestaan.
 
Neljä kätevää tuoteryhmää
Valitse neljästä tuoteryhmästä suojaavia ja aikaa säästäviä kattaustuotteita, jotka sopivat jokaiseen kattaukseen: rullat, kateliinat, poikkiliinat ja tabletit. Kaikki on saatavilla kuudessa eri värissä: valkoinen, harmaa, kerma, tummansininen, viininpunainen ja musta. Lisäksi Tork LinStyle -lautasliinoja on saatavilla 17 eri värissä, mikä tarjoaa ruokasi seuraksi lähes loputtoman määrän väriyhdistelmiä herättämään jokaisen ruokalajin henkiin parantaen täten koko asiakaskokemusta.  
 
Lue lisää Tork LinStylestä valikoimasta: https://www.tork.fi/brand/linstyle/ 

”Lautasliinat ja muut kattaustuotteet ovat tärkeä osa kattausta. On tärkeä löytää tasapaino ruoka-annoksen, ravintolan sisustuksen ja kattaustuotteiden värimaailmojen välillä. Tork LinStylen laajasta värivalikoimasta on löytynyt aina tarkoitukseemme sopiva vaihtoehto”

Anu Könönen

Ravintolapäällikkönä, Savon Mafian Panimoravintola Huvilassa