Hotel Lapland stairs_original.jpg

Tork Image Design oli täydellinen valinta tyylikkääseen Lapland Hotelliin

Vuonna 2015 Tork lanseerasi Tork Image Design annostelijasarjan – uuden täyden valikoiman rosterisia annostelijoita Premium tason saniteettitiloihin. Lapland Hotelsin johtaja kertoo miten uudet annostelijat täyttävät heidän tarpeet toiminnallisuudella ja ulkomuodolla.

Lapland Hotels avasi ensimmäisen hotellinsa napapiirin eteläpuolelle syyskuussa 2015. Hotellihuoneiden sisustus on saanut vaikutteita Lapin luonnosta ja tarinoista. Huoneiden sisustuksissa on käytetty tummia värejä ja ylellisiä materiaaleja. Saniteettitilat jatkavat hotellin tyylikästä ja viihtyisää linjaa. Tork Image Design annostelijasarja valittiin hotellin yleisiin tiloihin:
Hotel Lapland man washing hands.jpg 
”Uusi Tork sarja sopi meille sekä käytettävyytensä että ulkonäkönsä puolesta hyvin. Tork ehdotti meille sopivia ratkaisuja ja ideoita siitä, minkälaiset laitteet sopivat mihinkin tilaan ulkonäön ja toimivuuden kannalta. Yhteistyö toimi ja ratkaisukeskeisyys oli aktiivista, lisäksi tuotteet vastasivat toiveitamme. Tuotteet toimivat hyvin ja ne ovat laadukkaita. Suosittelen yhteistyötä Torkin kanssa myös tulevaisuudessa”, kertoo Lapland Hotelsin hotellinjohtaja Janne Mönkkönen.
 
Hotel Lapland washroom.jpgKäytännöllisyys ja tyylikkyys kohtaavat
Palveluhenkilökunnalla ja loppukäyttäjillä on korkeat vaatimukset annostelijoiden toimivuudelle. Hygienia on välttämätöntä ja ylläpito ja täyttöjen tulee sujua helposti. Toisaalta designille asetetaan korkeat vaatimukset tiloissa, joissa julkisuuskuvalla on suuri merkitys. Asiakkaille halutaan luoda kokonaisvaltainen ylellinen käyttökokemus. Annostelijoita ei usein oteta huomioon ylellisissä saniteettitiloissa, mutta muodon ja toiminnallisuuden yhdistelmä uudessa Tork Image Design annostelijasarjassa tulee sen muuttamaan.
 
Näyttävän muotoilun lisäksi, Tork Image Design Line -annostelijoihin on kehitetty useita ominaisuuksia, jotka korostavat annostelijoiden toimivuutta niin käyttäjille kuin henkilökunnalle: 


  • Käsin koskematta annostelu. Tiloihin, joissa hygienia on erityisen tärkeää, Image Design Line –sarjasta löytyy sensorilla toimiva annostelija.
  • Annostelu yksi arkki kerrallaan mikä vähentää paperin kulutusta. 
  • Helppo ylläpito ja täyttö säästävät aikaa ja vähentävät siivoushenkilöstön työmäärää. 
  • Ei sormenjälkiä eikä tahroja. Ruostumaton teräs on käsitelty näkymättömällä pinnoitteella, joka ehkäisee sormenjälkiä ja tahroja.
 
Lisätietoja Tork Image Design Line -sarjasta saat napsauttamalla tästä
Voit myös ottaa meihin suoraan yhteyttä keskustellaksesi saniteettitilojasi koskevista tarpeista.

Uusi Tork sarja sopi meille sekä käytettävyytensä että ulkonäkönsä puolesta hyvin. Tork ehdotti meille sopivia ratkaisuja ja ideoita siitä, minkälaiset laitteet sopivat mihinkin tilaan ulkonäön ja toimivuuden kannalta.

Janne Mönkkönen

Hotellinjohtaja, Lapland Hotel Tampere