Hotel Lapland stairs_original.jpg

Lapin mystiikka kaupungin sykkeessä

Lapland Hotel Tampere on mahdollisuus kokea mystinen Lappi keskellä kaupunkia.

Lapland Hotels avasi ensimmäisen hotellinsa napapiirin eteläpuolella syyskuussa 2015. Hotelliketjun halutessa laajentaa etelään Tampereen havaittiin olevan vilkas kaupunki, jota monenlaiset tapahtumat, messut ja turismi elävöittävät. Hotellin sijainti Tampere-talon ja rautatieaseman vieressä on erinomainen.
 
Hotellin 141 huonetta tuovat sisustuksellaan esiin Lapin taian yhdistäen tummia värejä ja ylellisiä materiaaleja.
 
Lähtökohtana selkeä visio
LaplandHotel_HRC_2_article_300x300.jpg
”Hotellilla oli alusta lähtien selkeä teema: ihmisten positiivinen mielikuva Lapista. Hotellin sisustus tuo Lapin hyvin harkitulla tavalla Tampereelle. Sisustuksen lisäksi teema näkyy myös konferenssitiloissa ja hotellihuoneissa sekä ravintola Dabbalin ruokalistassa”, kertoo Janne Mönkkönen, Lapland Hotelsin hotellinjohtaja.
Huoneet on suunniteltu yksilöllisesti sekä yritys- että yksityisasiakkaiden vaativaan makuun sopiviksi. Ravintolan ruokalista tarjoaa Lapin lumoa parhaimmillaan.
 
Jaana Ekman Visionary Design Partnersista vastasi suunnittelusta Lapland Hotelsin hoitaessa itse uudistuksen.
 
Yhdistelmä käytännöllisyyttä ja tyylikkyyttä
Myös saniteettitilat on suunniteltu tyylikkyyttä ja mukavuutta silmällä pitäen. Materiaalivalinnat varmistavat, että tilat paitsi näyttävät puhtailta myös pysyvät puhtaina. Hyvän toiminnallisuuden varmistamiseksi tilaa on oltava riittävästi, jotta tilat on helppo puhdistaa ja laitteita vaivaton käyttää ja huoltaa. Oikeanlainen suunnittelu tuottaa harmonisen ympäristön, jossa ei ole liikaa kontrastia.
”Tyylikkyyden lisäksi meille on tärkeää, että saniteettitilat ovat helppoja pitää puhtaina. Hotellivieraiden lisäksi tiloja käyttävät ravintolan ja konferenssitilojen asiakkaat, joten tilojen on oltava sekä toimivat että tyylikkäät”, Mönkkönen sanoo.
 
LaplandHotel_HRC_4_article_300x200.jpgTork Image Design -annostelijat keskeisessä asemassa
Hotelliin valitut ruostumattomasta teräksestä valmistetut Tork Image Design -annostelijat on suunniteltu korkealuokkaiseen ympäristöön. Ammattikäyttöön tarkoitetut annostelijat ovat hyvin toimivia ja tyylikkäitä: ”Torkin uusi tuotesarja sopi meille täydellisesti sekä toimivuuden että ulkonäön kannalta. Yhteistyö Torkin kanssa on toiminut hyvin. Olemme myös saaneet Torkilta paljon ehdotuksia tilojamme ja ympäristöämme varten. Tuotteet vastaavat tarpeitamme, toimivat hyvin ja ovat laadukkaita”, Mönkkönen jatkaa. 
 
Saat inspiraatiota vierailemalla showroomissamme osoitteessa http://www.torkimagedesign.com/fi_fi
 
Linkki etenkin arkkitehdeille:
Lataa Tork Image Design -sarjan BIM-objekti tästä!
Tork Image Design -annostelijat ovat saatavilla BIM-objekteina. Sen ansiosta annostelijoiden kanssa on helppo työskennellä ja visualisoida hygieniatilojen piirustukset 3D-malleina.