931A7274.jpg

Tork PeakServe® -käsipyyheannostelijat käytössä vilkkaissa HopLopeissa

Suomen HopLopeissa vierailee vuosittain 1,6 miljoonaa asiakasta ja päivittäin kävijöitä kussakin 22 toimipisteessä on keskimäärin 200. Seikkailupuistojen tilat ovat kovassa käytössä etenkin ruuhkahuippuina, kuten viikonloppuisin, jolloin liikkujia ja leikkijöitä saattaa vierailla päivän aikana jopa tuhat.

Kaikki HopLopit on uudistettu vuosina 2017−2018. Uudistuksen yhteydessä puistoissa siirryttiin käyttämään Tork PeakServe® -käsipyyheannostelijoita, jotka on suunniteltu erityisesti suurten kävijämäärien paikkoihin.

”Asiakkaamme odottavat hauskan leikkipäivän lisäksi sitä, että HopLopeissa on viihtyisää ja siistiä. Wc-tilojen täytyy olla puhtaita ja niissä pitää olla riittävä varustus, kuten hoitoalustoja sekä saippuaa ja käsipaperia”, kertoo HopLopin liiketoimintajohtaja Riikka Hynninen. ”Käytössämme olevista Tork PeakServe -annostelijoista paperi ei lopu kesken ja lisäksi annostelijat ovat tyylikkään näköiset. Myös siivoojat kokevat, että annostelijoita on helppo täyttää.”

Tork PeakServe® -käsipyyheannostelija on suunniteltu vilkkaisiin saniteettitiloihin, joissa asiakkaiden tulee pystyä käymään sujuvasti. Annostelijaan mahtuu kerralla yli 2 000 pyyhettä, ja annostelijan uudelleentäyttäminen tiiviiksi puristetuilla täyttöpakkauksilla käy nopeasti. Koska annostelijasta tulee yksi paperi kerrallaan, paperipyyhkeitä kuluu vähemmän eikä lattioille kerry roskaa. Henkilöstö voi Tork PeakServen ansiosta keskittyä käsipyyheannostelijoiden täyttämisen sijaan siivoukseen.

Tork PeakServe® säästää siivoojien aikaa Raision HopLopissa

Raisioon avattiin marraskuussa 2018 Suomen suurin HopLop, joka on 4 200 neliötä täynnä erilaisia jännittäviä ja hauskoja viidakkoteemaisia seikkailuratoja, liukumäkiä ja trampoliineja, ja lisäksi seikkailupuistosta löytyy suuri labyrintti. Kävijöitä on ollut alusta saakka runsaasti etenkin viikonloppuisin, jolloin asiakkaita riittää aamusta aina sulkemisaikaan saakka.

”Tork PeakServea käytettäessä ei tarvitse olla huolissaan käsipaperin riittävyydestä. Riittää, kun annostelijat täyttää aamulla, jolloin paperia riittää koko päiväksi jopa kiireisimpinä ruuhkapäivinä”, kertoo Raision HopLopin puistonjohtaja Kaisa Niemi.

Niemi on huomannut, että Tork PeakServe lyhentää wc-tilojen siivoukseen käytettävää aikaa: ”Tavallisia käsipyyheannostelijoita pitäisi ilman Tork PeakServea täyttää vähän väliä vilkkaina päivinä, jolloin henkilökunnalla on muutenkin kiire. Wc-tilojen palvelutaso on hyvä, koska käsipaperi ei pääse loppumaan kesken.”

Lue lisää Tork PeakServesta®

Tork PeakServea käytettäessä ei tarvitse olla huolissaan käsipaperin riittävyydestä. Riittää, kun annostelijat täyttää aamulla, jolloin paperia riittää koko päiväksi jopa kiireisimpinä ruuhkapäivinä.

Kaisa Niemi

HopLop Raision puistonjohtaja