Gekås Ullared

Näin paperipyyhkeet saadaan riittämään viidelle miljoonalle kävijälle

Jokaisessa maassa on oma turistivetonaulansa. Ranskassa on Louvre. Italiassa on Pietarinkirkko. Ruotsin Hallandissa on tavaratalo metsässä. Ullaredin Gekåsissa käy lähes viisi miljoonaa asiakasta vuosittain, ja se olikin hyvä vaihtoehto uuden ja innovatiivisen Tork PeakServe® -käsipyyhejärjestelmän pilottitutkimukselle.

Tavaratalo aloitti toimintansa huvilan alakerrassa vuonna 1967 ja on nykyään kooltaan viiden jalkapallokentän suuruinen. Vuonna 2016 hyviä tarjouksia kävi etsimässä 4,8 miljoonaa asiakasta. Yksi asiakas viettää tavaratalossa keskimäärin 4 tuntia ja 43 minuuttia. Tuon ajan kuluessa useimmat heistä käyvät useita kertoja jossain noin 115 wc-tilasta. 
 
”Meillä on tällä hetkellä Gekåsissa 35–40 hengen siivoustiimi, ja silti työ voi käydä todella stressaavaksi”, toteaa Ulrika Kerttu, kaikesta siivouksesta Gekåsissa vastaavan Sodexon paikallinen päällikkö. ”Tavaratalon jokainen wc siivotaan vähintään kolme kertaa päivässä, monet huomattavasti useammin. On kuitenkin lähes mahdotonta ehtiä ajoissa täyttämään käsipyyheannostelijoita, kun kävijöitä on niin paljon, että siivoojien on odotettava päästäkseen sisään siivoamaan. Paperipyyhkeet eivät saa loppua kesken, ja tämä luo henkilöstölle todella paljon paineita.”
 
Tork PeakServe testissä
Joulukuussa 2016 seitsemän Tork Xpress® annostelijaa Multifold-käsipyyhkeille korvattiin uudella Tork PeakServe® Continuous® -käsipyyhejärjestelmällä.
 
”Sijoitimme ne ravintola-alueen saniteettitiloihin”, Ulrika Kerttu kertoo. ”Ne ovat aina uskomattoman ruuhkaisia, ja sijoittamalla järjestelmän sinne pystyimme suorittamaan testin mahdollisimman ruuhkaisessa tilassa.” 
 
Lähes puolen vuoden testauksen jälkeen uusi järjestelmä saa huippupisteet. ”Ne ovat aivan mahtavia! Tämä on juuri se, mitä me tarvitsimme.” 
 
Kokonaan uudenlainen Tork PeakServe -annostelujärjestelmä käsipyyhkeille annostelee täysin uudentyyppisiä paperikäsipyyhkeitä. Lisäksi siinä yhdistyvät erittäin suuri kapasiteetti sekä ainutlaatuinen ja nopea keskeytymätön annostelu. Uudet pyyhkeet on puristettu tiiviiksi. Näin uuteen annostelijaan mahtuu jopa 250 prosenttia enemmän pyyhkeitä verrattuna nykyisiin käsipyyhejärjestelmiin.
 
”Vaikutus on aivan huikea. Meidän ei todellakaan tarvitse täyttää annostelijoita niin usein. Se, että pyyhkeet on puristettu tiiviiksi, ei tarkoita ainoastaan, että annostelijaan mahtuu yli 100 pyyhettä, vaan ne vievät myös huomattavasti vähemmän tilaa varastossa ja siivouskärryissä”, Ulrika Kerttu toteaa.
 
Nopeaa täyttöä
Tork PeakServe vähentää täyttöajan puoleen. Lisäksi täyttäminen on mahdollista milloin vain. Niput asetetaan annostelijaan alapuolelta, kun taas pyyhkeet syötetään yläpuolelta. Toiminta on sujuvaa ja vaatii mahdollisimman vähän vetovoimaa.
 
Tärkeää asiakastyytyväisyyttä silmällä pitäen 
Äskettäinen tutkimus* osoitti, että likaiset ja liian ruuhkaiset saniteettitilat haittaavat ruuhkaisissa tiloissa kävijöitä kaikkein eniten. Yhteensä 71 prosentilla kävijöistä on ollut negatiivinen kokemus saniteettitiloista heidän käydessään ruuhkaisissa paikoissa. Tämä voi vaikuttaa liiketoimintaan, koska kaksi viidestä huonon kokemuksen kokeneista kertoo asiasta ystävilleen. Håkan Pettersson, Ahnviksin myyntiedustaja, joka toimittaa tällä hetkellä hygieniatuotteet Gekåsiin, odottaa innolla Tork PeakServe -järjestelmän markkinoille tuomista. ”Tork PeakServe tarjoaa jotakin sellaista, mitä aiemmin ei ole ollut olemassa. Näemme siinä paljon mahdollisuuksia. Nyt kun olemme nähneet hyödyt tosielämässä, on selvää, että järjestelmä täyttää ruuhkaisten tilojen tarpeet. Odotamme innolla, että saamme järjestelmän valikoimaamme.”
 
 
*Perustuu USA:ssa, Isossa-Britanniassa, Saksassa, Ranskassa, Puolassa ja Ruotsissa suoritettuun IPSOS-tutkimukseen, johon osallistui 3 000 edellisten 9 kuukauden aikana ruuhkaisissa tiloissa käynyttä henkilöä.

”Tämä järjestelmä ei tullut saataville hetkeäkään liian aikaisin. Haluamme Tork PeakServe -järjestelmän tavaratalon jokaiseen kolkkaan. Se helpottaa työtämme. Kaikki eivät välttämättä arvosta käsipyyhkeitä, mutta meille ne ovat tärkeitä.”

Ulrika Kerttu

Paikallispäällikkö, Sodexo

Ota meihin yhteyttä

Koe itse, miten pyyhkeiden annostelun mullistava järjestelmämme voi auttaa sinua tekemään saniteettitilassa kävijöiden kokemuksesta paremman.

Soita meille suoraan:

+358 9 506 881

Ilmainen kokeilu

Ilmoittaudu ja varaa ilmainen Tork PeakServe® -koejakso

Ota yhteyttä ja pyydä ilmainen koejakso nähdäksesi, miten Tork PeakServe® voi parantaa ruuhkaisten WC-tilojen tarjoamaa kokemusta.

Anna etunimi
Anna sukunimi
Syötä sähköpostiosoite
Anna puhelinnumerosi
Valitse toimiala
Valitse tehtävä
Anna yrityksesi nimi
Lisää osoite
Lisää postinumero
Lisää kaupunki
Tämä lomake pyytää täyttämään yhteystietosi, jotta voimme vastata yhteydenottopyyntöösi sähköpostitse. Tutustumalla käyttöehtoihimme ja tietosuojakäytäntöömme, saat yksityiskohtaisen kuvauksen miten suojelemme ja hallinnoimme toimittamiasi tietoja.
Virheilmoitus. Ole hyvä ja varmista, että olet lukenut henkilötietoja ja käyttöehtoja koskevat tiedot.
Please populate recaptcha