Furuvikin eläintarha ja huvipuisto

Tork EasyCube on muuttanut kaiken

Sen lisäksi, että Tork EasyCube® on tehnyt puhdistustyöstä hauskempaa, myös Furuvikin eläintarhan ja huvipuiston asiakkaat ovat paljon aiempaa tyytyväisempiä alueen saniteettitiloihin. ”Minulta on kulunut vähemmän aikaa siivouksen valvontaan, vaikka samalla olen itse asiassa hallinnut asioita paremmin”, kertoo elämyspuiston tukipäällikkö Kajsa-Lotta Halvarsson.

Furuvik2.jpg

Furuvikin eläintarhassa ja huvipuistossa on tarjolla kaikkea aina kameleista ja vesiliukumäistä vuoristoratoihin ja konserttitiloihin, ja se kokoaa perheet yhteen nauttimaan lyhyestä ja intensiivisestä Ruotsin kesästä.


Furuvik3.jpg

Tällä kaudella Furuvikissa on ollut käytössä uusi työkalu, jonka avulla saniteettitilojen käyttäjät on saatu merkittävästi aiempaa tyytyväisemmiksi. Tork EasyCuben ansiosta Furuvik on vuonna 2016 saavuttanut tavoitteensa saniteettitilojen käyttäjien tyytyväisyydestä 46 % useammin kuin edellisvuonna – jopa tavoitteita nostettaessa.


Furuvik4.jpg

Tork EasyCube™ on digitaalinen puhdistuksen hallintaratkaisu, jossa käytetään järjestelmään kytkettyjä annostelijoita sekä asiakaslaskureita, jotka antavat tosiaikaista tietoa siitä, mitä tarvitaan ja missä.


Furuvik5.jpg

”Mitä useampia tehtäviä saa merkittyä tehdyksi, sitä mukavammalta tuntuu”, Furuvikin siivooja Malin Blom (oikealla) toteaa tabletista. ”Olemme voineet käyttää järjestelmän ansiosta säästyneen ajan toimistojen siivoamiseen ja tehdä vaadittua enemmän saniteettitilojen puhdistamiseksi. Olemme saaneet paljon kiitosta kävijöiltä.”


Furuvik6.jpg

”Muu henkilökunta kutsuu siivoustiimin paikalle radiopuhelimella, jos kuulee, että saniteettitilasta puuttuu paperia tai saippuaa. Viime kaudella saimme ainakin kolme puhelua päivässä, tänä vuonna olen kuullut vain viidestä kutsusta koko kesänä", kertoo Halvarsson.


Furuvik7.jpg

Furuvikin siivoustiimin johtaja Elvira Ivarsson korostaa palvelun vaikutusta siivoojan työelämään:
”Tork EasyCube on ollut mahtava tiimihengen kannalta: ei tarvitse riidellä siitä, missä siivotaan, kun tosiseikat ovat aivan silmien edessä. Lisäksi tabletin tarkkailu merkitsee, että voimme todella rentoutua tauoilla. Kun käytössä on Tork EasyCube, tilanne on hallussa.” 


Furuvik8.jpg

Tork EasyCube on osoittautunut käytännölliseksi työkaluksi liiketoiminnan kehittämisessä. Kajsa-Lotta Halvarsson on käyttänyt Tork EasyCuben tietoja eri puolilla elämyspuistoa kartoittaakseen saniteettitilojen käyttöastetta: Nyt Furuvikin johto panostaa enemmän saniteettitiloihin, ja elämyspuiston opasteita järjestellään ohjaamaan asiakasvirtoja sujuvammin.


Furuvik9.jpg

Kajsa-Lotta ja siivoustiimi eivät voi kuvitella paluuta työhön ilman Tork EasyCubea:
”Tork EasyCuben ansiosta aikaa säästyy useita tunteja päivässä. Palvelu on muuttanut kaiken: nykyistä tehokkuutta voi tuskin verratakaan siihen, miten asiat olivat aiemmin.”

Lue lisää Tork EasyCubesta.

Minulta on kulunut vähemmän aikaa siivouksen valvontaan, vaikka samalla olen itse asiassa hallinnut asioita paremmin

Kajsa-Lotta Halvarsson

Elämyspuiston tukipäällikkö