Blue Fin Building

Näin Tork EasyCube® ja tietoon pohjautuva siivous toimivat Lontoon ruuhkaisissa rakennuksissa

Keskeisellä paikalla Thamesin etelärannalla sijaitseva Blue Fin Building on vuonna 2007 valmistunut ikoninen 500 000 neliöjalan laajuinen 13-kerroksinen maamerkki.

Vain harvat kiinteistömarkkinat ovat yhtä intensiivisiä ja kehityksen kärjessä kuin Lontoo. Liiketiloissa etsitään jatkuvasti uusia ratkaisuja jokaisen yksityiskohdan hiomiseen ja kilpailun kärjessä pysymiseen.
Blue Fin Building ei ole tässä suhteessa mikään poikkeus, mikä perustuu sen keskeiseen sijaintiin Thamesin etelärannalla.
 
Blue Fin BuildingTämä 500 000 neliöjalan 13-kerroksinen rakennus on ikoninen maamerkki. Sen kävijämääriä ja vierailijoiden monimuotoisuutta voi verrata itse kaupunkiin.
 
Tilojen halutaan olevan aina edustuskunnossa, ja sen varmistamiseksi siivouksesta vastaa Principle Cleaning Services, joka huolehtii useimpien Lontoon keskeisten rakennusten siivouksesta. Perinteisiä siivouskertoja oli useita päivässä ympäri rakennusta, jossa tapahtuu keskimäärin yli 10 000 saniteettitilakäyntiä päivittäin. Siivouskertojen määrittäminen etukäteen ei ollut kuitenkaan kovin joustavaa kävijämäärien vaihtelun vuoksi ja johti sen vuoksi joillakin alueilla liialliseen ja joillakin liian vähäiseen siivoukseen.
”Siivoustarve vaihtelee kävijämäärien mukaan. Suurempi ihmismäärä tuottaa enemmän työtä. Kun siivouskerrat oli määritelty etukäteen, toimintojen sovittaminen rakennuksen todellisten tarpeiden mukaisiksi oli vaikeaa”, kertoo Victoria Jaramillo, General Manager, Principle Cleaning.
 
Principle etsi Blue Fin Buildingiin reaaliaikaista tietoa ja uutta teknologiaa hyödyntävää ratkaisua tehokkuuden ja siivouksen laadun parantamiseksi. Tietoon pohjautuvaan siivoukseen kehitetty Tork EasyCube® -tilojenhallintaohjelmisto asennettiin antamaan reaaliaikaista tietoa siivous- ja täyttötarpeista. Näin siivoojat ja esimiehet pystyvät työskentelemään ennakoivasti, tarpeiden mukaan, oikeassa paikassa ja oikea-aikaisesti.
 
Tork EasyCuben® avulla Principle pystyi siirtymään kiinteistä aikatauluista tarvepohjaiseen siivoukseen, ja tämä erittäin ruuhkainen rakennus on nyt tehokkaammin hallinnassa.
 
Tietoon pohjautuva siivous on luonut aivan uuden siivouslogiikan. Järjestelmään liitetyt laitteet keräävät reaaliaikaista tietoa kävijämääristä ja annostelijoiden täyttötasoista koko rakennuksessa. Siivoojien ei tarvitse enää siirtyä kierroksensa mukaisesti paikasta toiseen: he tietävät nyt tarkalleen, missä siivousta tarvitaan eniten.
 
”Siivouksen laatu on nykyään parempi ja yhdenmukaisempi. Eri vuoroissa työskentelevät siivoojat käyttävät ohjelmistoa ruuhkaisen rakennuksen kaikkien tilojen siivoamisessa. Itse siivoaminen on samanlaista kuin ennenkin – se on vain paljon tehokkaampaa. Toimimme paljon joustavammin ja ennakoivammin kuin ennen, ja siksi pystymme siivoamaan juuri siellä, missä tarpeita ilmenee”, toteaa Tom Lloyd, Operations Director, Principle Cleaning.

Tork EasyCube® auttaa heitä keskittämään aikansa ja energiansa tärkeimpiin tehtäviin. Suoritettavat toimet tässä 500 000 m2 rakennuksessa ovat monimutkaisia, ja Tork EasyCube® auttaa pitämään toimet hallinnassa ja reagoimaan valituksiin jo ennen kuin niitä edes tehdään.

Angelina Hadj-Lazib

Account Manager, Principle Cleaning