Käsien peseminen tuotantoympäristössä

Näin pysyt käsihygieniavaatimusten tasalla 

Jotta henkilöstösi pysyy turvassa ja terveenä, on erittäin tärkeää huolehtia usein toistuvasta asianmukaisesta käsien pesusta ja desinfioinnista. Varmista, että käsihygieniatuotteita on helposti saatavilla ja muista, että tuotantolaitoksen työntekijöiden on pestävä kätensä aina:


  • vuoron ja taukojen alussa ja lopussa
  • saniteettitilassa käymisen jälkeen
  • siirtyessään vyöhykkeeltä toiselle 
  • jätteiden hävittämisen jälkeen
  • ennen syömistä tai juomista ja sen jälkeen
  • suojakäsineiden riisumisen jälkeen
  • aivastamisen, yskimisen tai nenäliinan käyttämisen jälkeen

Julisteiden tulostus ja sijoittelu sekä annostelijoiden sijoitteluopas

Olemme suunnitelleet tuotantolaitoksellesi annostelijoiden sijoitteluoppaan sekä julisteita, joissa kerrotaan oikeanlaisesta käsien pesusta ja desinfioinnista. Lataa ja tulosta nämä resurssit, sillä ne auttavat edistämään hyvää käsihygieniaa toimipisteessäsi.

Tuotesuositukset