Tietoon pohjautuvaa siivousta käsittelevä opas

Toteuta oppaamme avulla uuden aikakauden tilojen hallinnan ratkaisuja omassa yrityksessäsi. Saat käyttöösi käytännön vinkkejä ja näkemyksiä, asiakastapauksia ja vertailuja muilta aloilta.
Lataa pdf

Mitä on tietoon pohjautuva siivous?

Kun siivoustiimit ja niiden päälliköt saavat reaaliaikaista dataa siivoustarpeista, siivoustapojen peruslogiikka muuttuu. Stadionien tai lentokenttien kaltaisten monimutkaisten tilojen käsittely muuttuu turhauttavasta arvailusta tosiseikkoihin perustuvaksi tarkkuuslajiksi. Tervetuloa tietoon pohjautuvan siivouksen aikakaudelle.

82 %

 
suosittelee ehdottomasti 
Tork EasyCubea® kollegoilleen
 
*Riippumaton tutkimus, jossa mitattiin asiakkaiden tyytyväisyyttä Tork EasyCubeen.
 
 
 
 
 
”Tork EasyCuben® olennaisin vahvuus on se, että se säästää aikaa.”
 
 
 
”Tork EasyCube® antaa reaaliaikaista dataa, joka auttaa meitä optimoimaan resurssien käytön.”

Haluatko tehostaa liiketoimintaasi tietoon pohjautuvan siivouksen avulla?

Ilmoittaudu ja varaa ilmainen, juuri sinun yrityksellesi räätälöity konsultaatio

Ilmoittaudu nyt

Ota yhteyttä

Anna etunimi
Anna sukunimi
Syötä sähköpostiosoite
Anna yrityksesi nimi
Anna puhelinnumerosi
Kirjoita viesti
500  
Please populate recaptcha
Tässä lomakkeessa kysytään yhteystietojasi, jotta voimme vastata kyselyysi sähköpostitse. Katso tarkemmin, miten suojaamme ja hallitsemme antamiasi tietoja, tutustumalla käyttöehtoihimme ja tietosuojakäytäntöömme.
Vahvista, että olet lukenut henkilötietoja ja käyttöehtoja koskevat tiedot.
Haluamme lähettää sinulle hienoja tarjouksia ja uutisia Tork tuotteista sekä palveluista. Antamalla tietosi suostut vastaanottamaan sähköposti-ilmoituksia meiltä. Tutustumalla käyttöehtoihimme ja tietosuojakäytäntöömme, saat yksityiskohtaisen kuvauksen miten suojelemme ja hallinnoimme toimittamiasi tietoja.

Kiitos!

Sulje

Kuinka tietoon pohjautuva siivous voi edistää sinun liiketoimintaasi?

Todellisista siivoustarpeista kertovat reaaliaikaiset tiedot mahdollistavat huomattavasti tehokkaamman siivouksen kolmella tärkeällä tavalla:
1

Maksimoi tiimiesi tehokkuus

Kun tarpeet ovat tiedossa tarkalleen, aikaa ei mene hukkaan. Lisäaika tarkoittaa, että tiimisi ehtii tehdä jopa vaadittua enemmän siivotessaan. Tiimien vetäjät voivat luottaa siihen, että mitään ei jää huomioimatta. Tietojen analysointi ajan mittaan auttaa tehostamaan suunnittelua, ostoja ja logistiikkaa.
2

Paranna henkilöstön sitoutumista

Henkilöstö on tärkein resurssisi. Työ tuntuu merkitykselliseltä, kun jokainen työntekijä tuntee, että hänen työllään on tarkoitus. Kun työ on paremmin hallinnassa, se tuottaa vähemmän stressiä ja työtilanteet ovat tasapainoisempia.
3

Aseta asiakastyytyväisyydelle uudet standardit

Tietoon pohjautuva siivous mahdollistaa korkean laadun – ei enää tyhjiä annostelijoita tai epäsiistejä alueita. Päinvastoin: valituksista voidaan päästä eroon kokonaan ja asiakastyytyväisyyttä lisätä.

1,12

miljoonaa neliömetriä ostos- ja viihdetiloja

3 500

kävijää keskimäärin arkipäivisin jokaisessa saniteettitilassa

68

saniteettitilaa

487 eriötä 

417 pesuallasta

Tietoon pohjautuva siivous luo maailmanluokan ostoskokemuksen

Dubai Mall on yksi maailman suurimmista – ja upeimmista – ostoskeskuksista. Tilojen hallintaan kohdistuu jatkuvasti paineita tahrattoman imagon ylläpitämiseksi. Ostoskeskus on nyt siirtymässä tietoon pohjautuvaan siivoukseen Tork EasyCube® -ratkaisun avulla. Keskustelimme Andrea Deutschbeinin, Dubai Mallin tilojenhallintajohtajan, kanssa tietoon pohjautuvan siivouksen vaikutuksesta liiketoimintaan:

Miksi siivoaminen on niin tärkeää?

Olemme enemmän kuin pelkkä ostoskeskus: olemme maailmanlaajuinen nähtävyys, jossa käy miljoonia ihmisiä. Jokainen ostoskeskuksessa kävijä käyttää saniteettitilaa vähintään kerran. Hajut tai epäsiisti vaikutelma vaikuttaisi välittömästi kaikkiin, ja jopa pieninkin puute voi vaikuttaa todella paljon maineeseemme.

Mitkä olivat haasteitanne aiemmin?

Siivouksen sovittaminen yhteen kävijävirtojen kanssa ei toiminut niin hyvin kuin olisimme toivoneet. Vaikka lattiat ja muut pinnat olivatkin tahrattomia, saimme silti usein valituksia esimerkiksi tyhjistä annostelijoista tai lattialla lojuvista papereista.

Miten Tork EasyCubella työskentely on vaikuttanut tähän mennessä?

Olemme edelleen pilottivaiheessa, mutta olemme jo nyt huomanneet useita erilaisia etuja. On suuri helpotus, että voimme toimia heti ongelman ilmaantuessa ennen kuin saamme siitä valituksen. Tork EasyCuben käyttöön ottamisen jälkeen emme ole saaneet yhtään valitusta tyhjistä annostelijoista. Tork EasyCuben antamien tietojen ansiosta näemme, mitkä saniteettitilat kaipaavat huomiota ja mitkä eivät. Tällä on todella suuri vaikutus tehokkuuteen ja työvoiman tarpeeseen, kun siivoojien aikaa vapautuu käyttöön toisaalla.

Miten henkilöstö on suhtautunut tietoon pohjautuvaan siivoukseen?

Kun järjestelmän on kerran ottanut käyttöön, ei voi enää kuvitellakaan siirtyvänsä takaisin työskentelyyn ilman sitä. Siivoojamme olivat jo hyvin koulutettuja ja käytössämme on oikeat työvälineet, mutta reaaliaikaisten tietojen avulla he voivat toimia itsevarmemmin ja tarkemmin. Heidän rooliinsa myös suhtaudutaan vakavammin.

Pysyttele askel edellä Tork EasyCube -ratkaisun avulla

Tork EasyCube® on tilojenhallintajärjestelmä, joka kertoo tiimillesi siivoustarpeista tabletin näytöllä. Näin tiimi tietää tarkalleen, mitä on tehtävä, missä ja milloin. Tuloksena on täysin uusi tehokkuuden, henkilöstön sitoutumisen ja asiakastyytyväisyyden taso. Tork EasyCube on jo muuttamassa asiakkaittemme työskentelytapaa paitsi Euroopassa, myös Pohjois-Amerikassa ja Oseaniassa.
1

Annostelijoiden anturit ja kävijälaskurit mittaavat täyttötasoja ja kävijämääriä reaaliaikaisesti

2

Helppokäyttöisen sovelluksen reaaliaikainen data sallii siivoojien toimia tarpeen mukaan, oikea-aikaisesti ja oikeassa paikassa

3

Siivouksen hallinta, suunnittelu ja seuranta on työnjohtajille helpompaa ja vähemmän aikaa vievää helpon analytiikan ja heti käytössä olevan tilojen yleiskatsauksen ansiosta

Käytännön vinkkejä siirtymävaiheeseen

Tietoon pohjautuvaan siivoukseen jo siirtyneiden asiakkaiden tekemiä havaintoja

Arvioi haasteet

Mikä on elintärkeää yrityksesi menestymiselle ja mitkä alueet kaipaavat parannusta? Arvioi liiketoimintaasi löytääksesi mahdolliset ongelmat, jotka haluat ratkaista.

Ota mukaan tärkeimmät sidosryhmät

Uusiin työskentelytapoihin siirtyminen vaikuttaa kaikkiin organisaatiotasoihin. Erityisesti ratkaisua käyttävät siivoojat on otettava mukaan riittävän aikaisin helpomman käyttöönoton varmistamiseksi.

Valitse oikea kumppani

Etsi uskottava kumppani, jonka ratkaisuilla on ollut todellinen vaikutus muiden asiakkaiden liiketoimintaan.

Pyydä esittely

Varmista, että ratkaisun selittämiseen varataan riittävästi aikaa, jotta sinä ja tiimisi saatte ratkaisusta kaiken mahdollisen hyödyn ja maksimoitte positiivisen vaikutuksen liiketoimintaan.

Aseta tietyt tavoitteet

Mitä haluat saavuttaa tietoon pohjautuvalla siivouksella? Tiettyjen tavoitteiden asettaminen ja priorisointi auttaa keskittymään aluksi kaikkein tärkeimpään.

Tue jokaista henkilöä käyttöönoton aikana

Mieti, kuka käyttää uutta ratkaisua käytännössä. Saatat esimerkiksi olla sitä mieltä, että kaikki osaavat käyttää älypuhelimia ja tabletteja, mutta tämä ei aina pidä paikkaansa. Pidä jatkuvasti yhteyttä käyttäjiin varmistaaksesi, että he saavat riittävästi tukea koko käyttöönoton ajan.