• Vähittäiskauppa

  Digitaalinen siivouksen hallinta varmistaa huippulaadukkaan siivouksen ”Welle7:ssä”

  Urbaani konseptikeskus, ”Welle7”, joka on Euroopassa ainutlaatuinen sekoitus liiketoimintaa, huvittelua, koulutusta ja ostoksia, kahdeksassa kerroksessa noin 14 000 neliömetrin alueelle. Tämän johdosta keskuksen toiminnanharjoittaja, Migros Aare, päättikin ottaa käyttöön digitaalisen siivouksenhallintatyökalun, Tork EasyCube™ -järjestelmän.
  Welle7_entrance.jpg
  Mielestäni Tork EasyCube™ on erittäin tärkeä osa kokonaisuutta, kun yritämme saada asiakkaat tuntemaan olonsa mukavaksi koko käyntinsä ajan.
  Lukas von Känel
 • Toimisto

  Tork EasyCube® mahdollistaa siivouksen uskomattoman laatutason

  Siivouskierrosten väheneminen 90:stä 68:aan päivässä, 100-prosenttinen wc-paperin, saippuan ja käsipyyhkeiden saatavuus sekä asiakastyytyväisyyden paraneminen – tällaisia tuloksia on saavutettu Unileverillä Hampurissa, kun käyttöön on otettu tilojenhallintaohjelmisto Tork EasyCube®.
  Unilever_MarcMrotzek_700x467.jpg
  Tork EasyCube® on mahdollistanut sekä asiakastyytyväisyystasojen parantamisen että tehokkuuden lisäämisen.
  Marc Mrotzek
 • Toimisto

  Tork EasyCube® – laadukkaampaa siivousta, parempi asiakastyytyväisyys ja sitoutuneempi henkilöstö

  Siivouspalveluyritys La Providence on ottanut käyttöönsä Tork EasyCube® -tilojenhallintaohjelmiston Uberilla Pariisissa, ja tulokset ovat vaikuttavia.
  Pascale-Hicham_original.jpg
  Ohjelmisto kertoo tarkasti, minne pitää mennä siivoamaan tai viemään täyttötuotteita. Se on erittäin kätevää ja tekee työstä mukavampaa.
  Rousna Dumond
 • Urheilukeskus

  Älykkäät saniteettitilat – vähennä valituksia

  Jokainen yksityiskohta on tärkeä, kun miljoonalle kävijälle vuosittain annetaan laadukasta urheilukoulutusta. IKSUn Uumajassa sijaitsevat 22 000 neliömetrin urheilutilat pitävät sisällään kaikkea kuntosaleista ja uima-altaista aina kiipeilyseiniin ja sisärantalentopallokenttiin. Niinpä myös saniteettitiloja on oltava runsaasti. Tämä Pohjoismaiden suurin urheilukeskus onkin päättänyt tehdä saniteettitiloistaan älykkäitä, ja valituksista päästään eroon, kun siivoaminen toimii täysin uudenlaisen logiikan mukaan.
  Facility_maintenance.jpg
  Ennen vain yksi neljästä annostelijan tarkastamisesta johti annostelijan uudelleentäyttämiseen. Tämä oli toistuva rutiini, ja kaikki annostelijat tarkastettiin aina. Nyt tiedän tarkalleen, mitä tarvitaan – vilkaisemalla siivouskärryihini kiinnitettyä tablettia.
  André Söderberg
 • Huvipuisto

  Huvipuiston tilojen hallinnasta tulee ”jännäri”

  Huvipuistot ja viihdekeskukset kilpailevat kauden lippumyynnistä, kävijöiden tyytyväisyydestä ja asiakasuskollisuudesta, ja niinpä kävijöiden henkilökohtainen kokemus on äärettömän tärkeä. Huvipuiston pitäminen puhtaana voi kuitenkin olla vaikea tehtävä. Se vaatii runsaasti henkilökuntaa tarkkailemaan useita tiloja, jotka ovat aivan yhtä ruuhkaisia kuin laitteetkin, etenkin kun tilat sijaitsevat eri puolilla laajaa aluetta.
  Kentucky-Kingdom-Jake_original.jpg
  Kun löysin Tork EasyCuben, ajattelin: ”Tämähän on mahtava”, sanoo Allgeier. ”En ollut koskaan ennen nähnyt mitään vastaavaa, ja tiesin, että voimme ihan varmasti hyötyä sen käyttämisestä puistossa.”
  Jake Allgeier
 • Liiketilat

  Näin Tork EasyCube® ja tietoon pohjautuva siivous toimivat Lontoon ruuhkaisissa rakennuksissa

  Keskeisellä paikalla Thamesin etelärannalla sijaitseva Blue Fin Building on vuonna 2007 valmistunut ikoninen 500 000 neliöjalan laajuinen 13-kerroksinen maamerkki.
  Blue-Fin-building_original.jpg
  Tork EasyCube® auttaa heitä keskittämään aikansa ja energiansa tärkeimpiin tehtäviin. Suoritettavat toimet tässä 500 000 m2 rakennuksessa ovat monimutkaisia, ja Tork EasyCube® auttaa pitämään toimet hallinnassa ja reagoimaan valituksiin jo ennen kuin niitä edes tehdään.
  Angelina Hadj-Lazib
 • Huvipuisto

  Tork EasyCube on muuttanut kaiken

  Sen lisäksi, että Tork EasyCube® on tehnyt puhdistustyöstä hauskempaa, myös Furuvikin eläintarhan ja huvipuiston asiakkaat ovat paljon aiempaa tyytyväisempiä alueen saniteettitiloihin. ”Minulta on kulunut vähemmän aikaa siivouksen valvontaan, vaikka samalla olen itse asiassa hallinnut asioita paremmin”, kertoo elämyspuiston tukipäällikkö Kajsa-Lotta Halvarsson.
  Furuvik.jpg
  Minulta on kulunut vähemmän aikaa siivouksen valvontaan, vaikka samalla olen itse asiassa hallinnut asioita paremmin
  Kajsa-Lotta Halvarsson
 • Eläintarha

  Asiakaskeskeistä siivousta eläintarhan parhaaksi

  Käyttämällä digitaalista Tork EasyCube™ ratkaisua Alankomaissa sijaitseva Apenheul Primate Park on onnistunut parantamaan siivouksen laatua ja vähentämään valitusten määrää merkittävästi – vain yhden kauden aikana. Lisäksi ratkaisu muuttaa Apenheulin henkilökunnan ajattelutapaa pitkällä aikavälillä.
  Apenheul_highres1.jpg
  Yllätyin siitä, että Tork EasyCube pystyi muuttamaan ajattelutapamme. Nyt olemme tottuneet järjestelmään ja voimme pysytellä askeleen edellä. Jos pidät asiakkaistasi, kokeile tätä järjestelmää! Se saa sinut ajattelemaan heidän tavallaan.
  Erwin Cheizoo
 • Eläintarha

  Miten vuoristoradat ja älykkäät saniteettitilat tekevät kävijät onnellisiksi

  Gröna Lundissa on karusellien ja vuoristoratojen lomassa 80 WC-tilaa, joissa on aivan yhtä paljon kävijöitä kuin huvilaitteissakin. ”Saniteettitila luo yleensä ensimmäisen ja viimeisen vaikutelman, joten nämä tilat ovat meille erittäin tärkeitä”, kertoo Dragica Novacic, elämyspuiston tukipäällikkö. Valokuva: Gröna Lund
  Theme park_washrooms.jpeg
  Ennen kävijät valittivat saniteettitiloista, nyt saamme kaikkien aikojen korkeimmat asiakastyytyväisyyspisteet.
  Dragica Novacic
 • Toimisto

  Tork EasyCube tuo mukanaan siivouksen uuden aikakauden

  Tietoon perustuvaan siivoukseen pohjautuvan tilojenhallintaohjelmiston ansiosta World Trade Center Amsterdamin (WTC) saniteettitilojen siivoukseen kuluva aika on laskenut 27 prosentilla ja käsipyyhkeiden sekä wc-paperin saatavuus on noussut lähes 100 prosenttiin. Tämän ansiosta valitusten määrä on tippunut olemattomiin.
  Edo-den-hertog-wtc.jpg
  Tork EasyCube® -järjestelmän avulla pystymme parantamaan laatua ja pitämään kustannukset alhaisina, mikä on erittäin ainutlaatuinen yhdistelmä siivousteollisuudessa.
  Edo den Hertog
 • Vähittäiskauppa
  tumbnailItemImage
 • Toimisto
  tumbnailItemImage
 • Toimisto
  tumbnailItemImage
 • Urheilukeskus
  tumbnailItemImage
 • Huvipuisto
  tumbnailItemImage
 • Liiketilat
  tumbnailItemImage
 • Huvipuisto
  tumbnailItemImage
 • Eläintarha
  tumbnailItemImage
 • Eläintarha
  tumbnailItemImage
 • Toimisto
  tumbnailItemImage

Tumbnail

Tork Matic® annostelija rullakäsipyyhkeelle H1

551008

Tumbnail

Tork Xpress® annostelija Multifold Mini käsipyyhkeelle

552108

Tumbnail

Tork PeakServe® Mini Continuous™ annostelija käsipyyhkeille valkoinen H5

552550

Tumbnail

Tork Skincare annostelija – Intuition™-sensori

561608

Tumbnail

Tork Twin annostelija Mini Jumbo wc-paperille

555500

Tumbnail

Tork SmartOne® mini annostelija wc-paperille

681000

Tumbnail

Tork annostelija wc-istuimen suojalle

344080

Tumbnail

Tork Matic® annostelija rullakäsipyyhkeelle – Intuition™ Sensor H1

460001