Haluatko päästä alkuun Tork EasyCuben kanssa?

Se on yhtä helppoa kuin nopea viesti meille! Tork edustaja on suoraan yhteydessä sinuun.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Anna etunimi
Anna sukunimi
Syötä sähköpostiosoite
Anna yrityksesi nimi
Anna puhelinnumerosi
Kirjoita viesti
500  
This form asks for your contact details so we can send you your calculation. Have a look at our terms of use and privacy policy for a detailed description of how we protect and manage your submitted data.
Please confirm that you have read the information concerning the personal data and the terms of use.
Haluamme lähettää sinulle hienoja tarjouksia ja uutisia Tork tuotteista sekä palveluista. Antamalla tietosi suostut vastaanottamaan sähköposti-ilmoituksia meiltä. Tutustumalla käyttöehtoihimme ja tietosuojakäytäntöömme, saat yksityiskohtaisen kuvauksen miten suojelemme ja hallinnoimme toimittamiasi tietoja.

Kiitos, olemme vastaanottaneet viestisi.

Sulje

Älykkäämpää siivousta digitaalisen älyn avulla

Tork EasyCube® -siivousohjelmisto auttaa säästämään aikaa ja parantamaan siivouksen laatua toimitilojen jokaisella alueella. 

Kuinka? Tosiaikaiset tiedot järjestetään ja priorisoidaan todellisten siivoustarpeiden perusteella. Näin esimiehet ja siivoustiimit voivat toimia sen mukaan, mitä todella tarvitaan.

1610_SCA_4539.tif

Kokonaan uusi tehokkuustaso

Järjestelmään kytkettyjen laitteiden sensoriteknologia, kuten kävijälaskurit ja saippua-annostelijajärjestelmät, välittää jatkuvasti tietoa siivous- ja täyttötarpeista Tork EasyCube -ohjelmistolle. 

Esimiehet ja siivoustiimit tietävät tarkalleen, mihin huomio on kohdistettava, ja näin voidaan välttää liiallinen ja liian vähäinen siivous. 

Anna esineiden internetin poistaa arvailu! 

digitalized_cleaning_instructions_tork

Optimoi resurssit ajan myötä

Tork EasyCube® ja sen tuottama tosiaikainen tieto auttavat siivouspäälliköitä hyödyntämään resurssit mahdollisimman hyvin, sekä päivittäisessä työssä että pitkällä aikavälillä. 

Älyanalytiikka seuraa suorituskykyä verraten sitä KPI-tavoitteisiin ja auttaa varmistamaan mahdollisimman laadukkaan siivouksen sekä tehokkaan resurssien käytön.

EasyCube_digital cleaning.tif

Toimitilojen siivous kohtaa digitaalisen älyn

device + wifi.png

Palveluun kytketyt laitteet

Digitaalisten Tork annostelijoiden anturiteknologia, kävijälaskuri- ja tiedonkokoamisyksiköt mittaavat kävijämääriä ja täyttötasoja
ipad + screen.png

Toimitilojen hallintaohjelmisto siivoojille

Näistä järjestelmään kytketyistä laitteista kerätään reaaliaikaista tietoa, joka priorisoidaan ja esitetään Tork EasyCube® -ohjelmistossa. Näin siivoustyö muuttuu älypohjaiseksi.
macbook + screen.png

Älykästä analytiikkaa esimiehille

Siivoustilastot ja tavoite-KPI:t auttavat esimiehiä optimoimaan resurssit tehokkuuden lisäämiseksi.