Haluatko päästä alkuun Tork EasyCuben kanssa?

Se on yhtä helppoa kuin nopea viesti meille! Tork edustaja on suoraan yhteydessä sinuun.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Anna etunimi
Anna sukunimi
Syötä sähköpostiosoite
Anna yrityksesi nimi
Anna puhelinnumerosi
Kirjoita viesti
500  
Please populate recaptcha
Tämä lomake pyytää yhteystietojasi, jotta voimme lähettää laskelmasi sinulle. Tutustumalla käyttöehtoihimme ja tietosuojakäytäntöömme, saat yksityiskohtaisen kuvauksen miten suojelemme ja hallinnoimme toimittamiasi tietoja.
Ole hyvä ja varmista, että olet lukenut henkilötietoja ja käyttöehtoja koskevat tiedot.
Haluamme lähettää sinulle hienoja tarjouksia ja uutisia Tork tuotteista sekä palveluista. Antamalla tietosi suostut vastaanottamaan sähköposti-ilmoituksia meiltä. Tutustumalla käyttöehtoihimme ja tietosuojakäytäntöömme, saat yksityiskohtaisen kuvauksen miten suojelemme ja hallinnoimme toimittamiasi tietoja.

Kiitos, olemme vastaanottaneet viestisi.

Sulje

Älykäs siivous digitaalisen älyn avulla

Tork EasyCube® -älykäs tilojenhallintajärjestelmä auttaa säästämään aikaa ja parantamaan siivouksen laatua toimitilojen jokaisella alueella. 

Kuinka? Tosiaikaiset tiedot järjestetään ja priorisoidaan todellisten siivoustarpeiden perusteella. Näin esimiehet ja siivoustiimit voivat toimia sen mukaan, mitä todella tarvitaan.

Saniteettitila

Kokonaan uusi tehokkuustaso

Järjestelmään kytkettyjen loT laitteiden sensoriteknologia, kuten kävijälaskurit ja saippua-annostelijajärjestelmät, välittää jatkuvasti tietoa siivous- ja täyttötarpeista Tork EasyCube -järjestelmälle. 

Esimiehet ja siivoustiimit tietävät tarkalleen, mihin huomio on kohdistettava, ja näin voidaan välttää liiallinen ja liian vähäinen siivous. 

Anna esineiden internetin poistaa arvailu! 

Siivoushenkilöstö

Optimoi resurssit ajan myötä

Tork EasyCube® ja sen tuottama reaaliaikainen data auttavat siivouspäälliköitä hyödyntämään resurssit mahdollisimman hyvin, sekä päivittäisessä työssä että pitkällä aikavälillä. 

Älyanalytiikka seuraa suorituskykyä verraten sitä KPI-tavoitteisiin ja auttaa varmistamaan mahdollisimman laadukkaan siivouksen sekä tehokkaan resurssien käytön.

EasyCube siivoustyössä

Toimitilojen siivous kohtaa digitaalisen älyn

EasyCubeen yhdistetty saippua-annostelija laskee kävijämäärän sekä käyttötason

Palveluun kytketyt älykkäät laitteet

Digitaalisten Tork annostelijoiden anturiteknologia, kävijälaskuri- ja tiedonkokoamisyksiköt mittaavat kävijämääriä ja täyttötasoja
Alykkääseen järjestelmään kytketyistä laitteista kerätään reaaliaikaista dataa, joka priorisoidaan ja esitetään Tork EasyCube® -järjestelmässä.

Älykäs tilojenhallintajärjestelmä siivoojille

Näistä älykkääseen järjestelmään kytketyistä laitteista kerätään reaaliaikaista dataa, joka priorisoidaan ja esitetään Tork EasyCube® -järjestelmässä. Näin siivoustyö muuttuu älypohjaiseksi.
Siivouksen hallinta helpottuu

Älykästä analytiikkaa esimiehille

Siivoustilastot ja tavoite-KPI:t auttavat esimiehiä optimoimaan resurssit tehokkuuden lisäämiseksi.