TorkisapartofEssity_orginal.jpg

Essity on johtava globaali hygienia- ja terveysalan yritys

Essity on johtava globaali hygienia- ja terveysalan yritys, joka kehittää, valmistaa ja myy henkilökohtaiseen hygieniaan (Baby Care, Feminine Care, Incontinence Products ja Medical Solutions) ja ammattilaiskäyttöön (Professional Hygiene) tarkoitettuja hygieniatuotteita ja -ratkaisuja sekä pehmopapereita (Consumer Tissue).

Visiomme on parantaa hyvinvointia johtavien hygienia- ja terveysratkaisujen avulla. Tuotteitamme myydään noin 150 maassa. Essityllä on useita vahvoja brändejä, mukaan lukien johtavat, maailmanlaajuiset tuotemerkit TENA ja Tork sekä muut tuotemerkkimme, kuten esimerkiksi Leukoplast, Libero, Libresse, Lotus, Nosotras, Saba, Tempo, Vinda ja Zewa. Essityllä on noin 48 000 työntekijää ja liikevaihto vuonna 2016 oli noin 101 miljardia kruunua (10,7 miljardia euroa).

Liiketoiminta perustuu kestävään liiketoimintamalliin, jossa keskitytään ihmisten ja luonnon arvonkehitykseen. Yhtiön pääkonttori on Tukholmassa, Ruotsissa, ja yhtiö on noteerattu Tukholman pörssissä. Essity oli aikaisemmin osa SCA-konsernia.  Lisätietoja osoitteessa www.essity.com.


Tulosta Lataa