Support.jpg

Vierashuoneet

Vieraat tuntevat olonsa kotoisaksi huoneessaan, kun panostat yksityiskohtiin. Henkilökohtaisen hygienian hoitotuotteemme, pintojen puhdistus- ja desinfiointiaineet voivat auttaa vieraitasi viihtymään raikkaassa, puhtaassa ja miellyttävässä ympäristössä, joka päivä.

wc-paperi


Suositeltava tuote

Tork Arkitettu WC-paperi järjestelmä (T3) annostelee arkin kerrallaan. Tämä järjestelmä on ihanteellinen saniteettitilaan jossa vähäinen tai kohtalainen kävijämäärä. Wc-paperi on erittäin pehmeää, Premium laatuista.

Kasvopyyhe


Suositeltava tuote

Tarjoa vieraille ylimääräistä mukavuutta ja kätevyyttä erikoispehmeillä ja imukykyisillä Tork-kasvopyyhkeillä. Ne on pakattu kompakteihin laatikoihin ollen aina saatavilla.

Lasinaluset


Suositeltava tuote

Hygieenisiä, kertakäyttöisiä Tork lasinalusia on saatavana eri väreinä. Lasinalusilla suojaat pöydän pintaa ja luot oikeanlaisen imagon. Saatavana omalla asiakaspainatuksella.

Cocktail-liinat


Suositeltavat tuotteet

Tee jokaisesta tilaisuudesta vieraillesi erityinen korkealaatuisilla, pehmeillä ja imukykyisillä Tork-lautasliinoilla. Valitse moderneista malleista ja klassisista väreistä. Ne on helppo sovittaa yhteen pöydän muun kattauksen kanssa. Asiakaspainatuksella voit lisäksi tehdä jokaisesta tilaisuudesta ikimuistoisen ja samalla mainostaa yritystäsi.