Älykkäämpiä järjestelmiä, älykkäämpää ylläpitoa

Tork EasyCube™ on pilvipohjainen palvelu, joka kerää reaaliaikaista tietoa siihen kytketyistä laitteista. Täsmätiedot esitetään helppokäyttöisessä verkkosovelluksessa, ja näin siivoustiimit voidaan lähettää juuri sinne, missä niitä tarvitaan. Jokainen tehtävä on tärkeä. Tuloksena on uusi siivouslogiikka, jonka avulla saadaan konkreettisia säästöjä työvoimakuluissa, parannetaan asiakastyytyväisyyttä ja nostetaan ratkaisevasti henkilöstön työmotivaatiota.

Haluatko päästä alkuun Tork EasyCuben kanssa?

Se on yhtä helppoa kuin nopea viesti meille! Tork edustaja on suoraan yhteydessä sinuun.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Anna etunimi
Anna sukunimi
Syötä sähköpostiosoite
Anna yrityksesi nimi
Kirjoita viesti
500  

Kiitos, olemme vastaanottaneet viestisi.

Sulje

Toimitilojen puhdistaminen siirtyy digitaaliaikaan

EasyCube_connected dispenser.tif

Palveluun kytketyt laitteet

Tork-annostelijoiden sensoriteknologia, kävijälaskuri- ja tietojenkeräysyksiköt mittaavat kävijämääriä ja täyttötasoja. 
EasyCube_connected cleaning.tif

Ajantasaisten älytietojen mobiilikäyttöä

Yksittäisistä laitteista kerätään tiedot, jotka esitetään pilvipohjaisessa Tork EasyCube™ -sovelluksessa.
Tork EasyCube_cleaning statistics.jpg

Toimintojen optimointia älykkäällä analytiikalla

Mittauksilla seurataan ja ennakoidaan käyttöä. Puhtaanapitotilastoja voidaan käyttää suunnitteluun, ja näin lisätään tehokkuutta. 

Tietoon pohjautuvaa ymmärrystä

Toimitilojen johtajat ja siivoushenkilöstö voivat huolehtia puhtaanapidosta ennakoivammin ja joustavammin, kun enää ei tarvitse vastata saniteettitilan papereiden ja saippuoiden puuttumista koskeviin valituksiin. 

Ajantasainen värikoodianalytiikka näyttää siivoushenkilöstölle juuri oikeaan aikaan, mistä alueista on huolehdittava välittömästi. 

Pitkällä tähtäimellä ajatellen esimiehet voivat käyttää tilastoja tietoon perustuvien, puhdistusrutiineja koskevien päätösten tekemiseen. 

Easycube.tif

Erittäin tehokasta siivousta

Kun Tork EasyCube™ -sovellus hälyttää uudelleentäyttötason lähestymisestä ja kävijämääristä, ei saniteettitilan tarkastamiseen kulu aikaa. Siivoushenkilöstö voi suunnata huomionsa niihin saniteettitiloihin, joissa on suurin ylläpitotarve. 
 
Siivoushenkilöstö tietää etukäteen, mitä täydennystuotteita ja kuinka paljon siivousvaunuihin on varattava mukaan. Näin varastotiloissa ei tarvitse käydä niin usein kuin ennen. 
EasyCube_needbased cleaning.tif

Tehokkaampaa yhteydenpitoa

Tork EasyCube™ räätälöidään jokaiselle yritykselle yksilöllisesti. Näin esimiehet voivat suunnitella parhaat mahdolliset ylläpitoreitit saadessaan tietoa eniten käytetyistä alueista ja ruuhka-ajoista. 

Sovelluksen viestitoiminto on tehokas tapa pitää yhteyttä. 

Siivoustiimit pysyvät suorassa yhteydessä esimiehiinsä ja toisiinsa, jopa ollessaan kaukana toisistaan.

EasyCube_tablet_connected cleaning.tif

Taattua laatua

Tiedonsaanti helpottaa oikeiden päätösten tekemistä. Kun esimiehet näkevät, miten tuotteita kuluu ajan mittaan, he pystyvät tekemään oikeita budjetointi- ja ostopäätöksiä.

Esimiehet voivat myös tarkkailla suorituskykyä ja verrata sitä KPI-indikaattoreihin. Näin voidaan varmistaa mahdollisimman laadukas siivous mahdollisimman matalilla kustannuksilla. 

EasyCube_digital cleaning.tif

Liiketoiminta palkitsee

Tork EasyCube™ on hyödyksi kaikentyyppisissä yrityksissä – ja erityisesti niissä, jotka ovat pinta-alaltaan suuria ja joissa on runsaasti kävijöitä. Esimerkkeinä voidaan mainita huvipuistot ja lentokentät. 
 
Ennen kaikkea se on palvelu, joka sopii parhaiten kaukonäköisille yrityksille ja esimiehille, jotka haluavat löytää uuden ja paremman työskentelytavan. Se on upea tapa parantaa tai ylläpitää hyvää asiakastyytyväisyystasoa ja saada samalla työt sujumaan tehokkaammin ja edullisemmin. 

 • Samat resurssit, parempaa puhtaanapitoa

  Siirryttäessä staattisista siivousaikatauluista tarvepohjaisiin, dynaamisiin aikatauluihin säästyy aikaa, rahaa ja vaivaa. 
   
  Saniteettitilat pystytään pitämään ratkaisevasti puhtaampina, kun siivoushenkilöstön aika ei kulu turhiin annostelijoiden tarkistuksiin, joihin kului 77 % vähemmän aikaa kuin ennen. Tapaustutkimuksissa on todettu puhdistustoimien lisääntyneen 62 %.* 
   
  Tarpeettomien kustannusten vähentäminen ja samanaikainen asiakaskokemuksen parantaminen ei ole paradoksi, vaan oikein hoidettua liiketoimintaa! 
   
  * 3. osapuolen markkinatutkimus, jossa tehtiin havaintoja ja haastateltiin henkilöitä ennen Tork EasyCube™ -palvelun käyttöönottoa ja sen jälkeen toimitiloissa, joissa oli 20 000 kävijää / viikko. 

 • Paranna motivaatiota ja tuottavuutta

  Tork EasyCube™:n avulla siivoushenkilöstö voi hallita oman työnsä tehokkuutta. 
   
  Kun he tietävät tarkalleen, missä milloinkin on oltava ja miksi, tulee työstäkin palkitsevampaa. Työ ei ole pelkkää puuduttavaa toistoa, vaan henkilöstö voi hyödyntää Tork EasyCube™ -palvelun luomia puhtaanapitotilastoja ja panostaa niiden perusteella omalta osaltaan asiakastyytyväisyyteen. 
   
  Tulos? Motivoituneempi, tyytyväisempi ja sitoutuneempi henkilöstö. Joissakin yrityksissä on jopa havaittu sairauspoissaolojen vähentyneen!

 • Täydellistä vieraanvaraisuutta

  Ajantasaisen tiedon avulla on helppoa ennaltaehkäistä valituksia. Tork EasyCube™:n avulla voidaan varmistaa, että jokainen asiakas voi astua aina puhtaaseen, hyvin varusteltuun ja raikkaalta tuoksuvaan saniteettitilaan. 
   
  Kun aikaa säästyy, voidaan resursseja suunnata vielä parempaan siivoukseen. Näin asiakaskokemus paranee entisestään. 

 • Jopa 62% enemmän siivoustoimia
  * 3. osapuolen markkinatutkimus, jossa tehtiin havaintoja ja haastateltiin henkilöitä ennen Tork EasyCube™ -palvelun käyttöönottoa ja sen jälkeen toimitiloissa, joissa oli 20 000 kävijää / viikko.
 • Jopa 76% vähemmän aikaa, jolloin annostelijat ovat tyhjiä
  Tiedot Tork EasyCube™ -järjestelmästä näyttävät ajan, jolloin annostelijat ovat tyhjiä tai lähes tyhjiä, koottu maaliskuussa 2016 (käyttöönoton jälkeen); verrattuna samaan kuukauteen vuonna 2016 (ennen käyttöönottoa).

Lataukset

EasyCube_connected cleaning.tif

Tork EasyCube esite

12 MB